- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Μακάβριο εύρημα στη Χαλκιδική: Άνδρας βρέθηκε νεκρός κι αλυσοδεμένος
Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή
Τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού έφερε, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η σορός του άντρα που εντοπίστηκε κάτω από στη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας, κοντά στο φάρο, στη Χαλκιδική.
Πρόκειται για άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 55 ετών, ύψους περίπου 1,75 μ., κανονικής σωματικής διάπλασης με γκρίζα μαλλιά.
Φορούσε παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν τυλιγμένα με αλυσίδα. Από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.
Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε σχετικά το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και όμορες λιμενικές αρχές.
Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.