Ελλαδα

Εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού της Δώρας Ζέμπερη στην περιοχή της Ομόνοιας

Το κινητό της εξέπεμπε σήμα αρκετές ώρες μετά την άγρια δολοφονία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379312-782646.jpg

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη πήρε μαζί του το κινητό της τηλέφωνο το οποίο εξέπεμπε σήμα για μερικές ώρες από περιοχή κοντά στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” το κινητό της άτυχης εφοριακού εξέπεμπε σήμα αρκετές ώρες μετά την άγρια δολοφονία. Μετά από έρευνες των αστυνομικών το σήμα εντοπίστηκε στην περιοχή της οδού Μενάνδρου.

Είναι μια από τις περιοχές του κέντρου που γίνεται διακίνηση κλοπιμαίων. Κλεπταποδόχοι αγοράζουν κλεμένα αντικείμενα από κλέφτες και ληστές και ειδικά αντικείμενα όπως κινητά από μικροκλοπές σε καθημερινή βάση.

Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η 32χρονη να έπεσε θύμα ληστή ο οποίος δεν σκέφτηκε άμεσα πως πρέπει να απενεργοποιήσει το κινητό για να μην δώσει ίχνη για τις κινήσεις του.

Σύμφωνα με το “Έθνος” οι αστυνομικοί κατευθύνουν την έρευνα σε άτομα τα οποία έχουν “φάκελο” για παρόμοιες επιθέσεις κατά το παρελθόν, και «σκανάρουν» την περιοχή της Ομόνοιας για τον εντοπισμό και του ατόμου που την ημέρα της δολοφονίας ή την επόμενη αγόρασε από τον δράστη το κινητό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ