Ελλαδα

Εορτολόγιο: Σήμερα 8 Νοεμβρίου γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379176-782387.jpg

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8 Νοεμβρίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 8 Νοεμβρίου γιορτάζουν οι: Άγγελος, Αγγελική, που κάποιοι γιορτάζουν και στις 25 Μαρτίου (Ευαγγελισμός της Θεοτόκου), Γαβριήλ, Γαβριέλα, Αραβέλα, Μιχαήλ, Μιχαέλα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, που γιορτάζουν και στις 2 Ιανουαρίου (Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ), 6 Μαΐου (Οσίου Σεραφείμ ασκήσαντος εν τω όρει Δομβούς), 16 Αυγούστου (Εύρεση Τιμίων Λειψάνων Αγίων Σεραφείμ και Σαράντη), 4 Δεκεμβρίου (Ιερομάρτυρος Σεραφείμ επισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου), Ευστρατία, Μεταξία, Ραφαήλ, Ραφαηλία, που γιορτάζουν και στις 18 Απριλίου (Ραφαήλ Νικόλαος και Ειρήνη Άγιοι Μυτιλήνης), Σταμάτης, Σταματία, Σταματίνα, που γιορτάζουν και στις 3 Φεβρουαρίου (Αγίων Σταματίου και Ιωάννου) και 16 Αυγούστου (Αγίου Σταματίου από Βόλο), Στρατηγός, Στρατής, Στρατηγούλα, Ταξιάρχης, Ταξιαρχούλα.

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Σύναξις των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων, Σύναξη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Ταξιάρχη, Σύναξη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη, Σύναξη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Ρουκουνιώτη, Σύναξη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Αυλακιώτη, Σύναξη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Θαρρινού, Σύναξη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Καϊλλιώτη, Σύναξη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Κουρκουνιώτη, Σύναξη του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Κοκκιμίδη, Αγία Όλγα της Αλάσκας, η Μαία, Άγιος Φιλάρετος Μητροπολίτης Νέας Υόρκης και Ανατολικής Αμερικής

Αφιερωμένο στις Ραφαέλες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ