- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία Ζαφειρόπουλου - Πιο κοντά στους δράστες η ΕΛ.ΑΣ.
Βρέθηκε όπλο σε έρευνα στην Καλλιθέα
Στην εξιχνίαση της δολοφονίας φαίνεται πως συνέβαλαν τα αποτελέσματα από επιχείρηση της Ασφάλειας που έγινε με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) σε μία περιοχή της Καλλιθέας και ο εντοπισμός ενός όπλου.
Το επικρατέστερο σενάριο που ερευνούν οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου, είναι ότι οι δύο αλλοδαποί άντρες επισκέφθηκαν το δικηγορικό γραφείο έπειτα από εντολή που δόθηκε από άτομο που βρίσκεται στον Κορυδαλλό και με στόχο να τον εκβιάσουν.
Το γεγονός όμως ότι οι δύο άντρες δεν έλαβαν κανένα μέτρο προφύλαξης, αφήνοντας τα πρόσωπά τους σε κοινή θέα, και μην φροντίζοντας ώστε να μην αφήσουν αποτυπώματα ή DNA, έχει βοηθήσει τις Αρχές να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στον εντοπισμό τους. Στις έρευνες έχουν συμβάλλει σημαντικά τόσο τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων όσο και οι φυσικές παρακολουθήσει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανιχνεύτηκαν υψηλές συγκεντρώσεις THC και μη εγκεκριμένη CBD σε εισαγόμενο γλύκισμα
Στις πληγείσες περιοχές ο Ευάγγελος Τουρνάς
Δείτε το timelapse βίντεο
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Καλύτερη η εικόνα - Σηκώθηκαν ξανά τα εναέρια μέσα
Τα ευρήματα που εντόπισαν οι πραγματογνώμονες
Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Αμετάβλητο το θερμό σκηνικό - Πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά
Έχουν την τιμητική τους και περιμένουν τις ευχές μας...
Σε εξέλιξη η έρευνα για το ατύχημα
Οι ουρές αρνητών στην Κοζάνη, η παραπληροφόρηση και τα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας
Επιταχύνονται οι διαδικασίες καταγραφής ζημιών από την Περιφέρεια Κρήτης και τους γεωτεχνικούς
Περισυλλογή από πλοίο υπό βρετανική σημαία και μεταφορά στο λιμάνι της Καλαμάτας
Η καταγγελία στην Αστυνομία και το μακάβριο εύρημα στο υπόγειο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.