- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μια γυναικεία φωνή «Πιάστε τον! Πιάτσε τον!» που ακούστηκε στη Χαριλάου Τρικούπη σήμερα, Παρασκευή μεσημέρι, λίγο πριν από τη 1, ενεργοποίησε τους δημοσιογράφους της εφημερίδας μας.
Το παράθυρο ανοίχτηκε: Ένας νεαρός άνδρας, με σακίδιο στην πλάτη, έτρεχε κατηφορίζοντας το δυτικό πεζοδρόμιο στο κομμάτι από Σόλωνος προς Ακαδημίας, ενώ τον κυνηγούσαν δυο αστυνομικοί. Ακούγοντας τις φωνές και βλέποντας τι γίνεται, ένας άλλος άνδρας στάθηκε εμπόδιο στον κυνηγημένο και τον σταμάτησε, λίγο πριν φτάσει στην Ακαδημίας. Οι αστυνομικοί τον έφτασαν, τον συνέλαβαν και του πέρασαν χειροπέδες.




Έχοντας τραβήξει τις σχετικές φωτογραφίες από ψηλά, συντάκτες μας κατέβηκαν στον δρόμο για το ρεπορτάζ: Ήταν ένας πορτοφολάς, που είχε κλέψει το πορτοφόλι μιας νεαρής κοπέλας σχεδόν μπροστά σε αστυνομικούς. Έγινε αντιληπτός από το θύμα, που άρχισε να φωνάζει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.