Ελλαδα

Εορτολόγιο: Σήμερα 7 Οκτωβρίου γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εορτολόγιο: Σήμερα 7 Οκτωβρίου γιορτάζει…

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 7 Οκτωβρίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 7 Οκτωβρίου γιορτάζουν οι: Σέργιος, Σεργία (Σεργιανή), ΒάκχοςΒάκχη (Βακχία), Πολυχρόνης (Χρόνης), Πολυχρονία, που γιορτάζουν επίσης και στις 23 Φεβρουαρίου (Οσίου Πολυχρονίου).

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Άγιοι Σέργιος και Βάκχος, Άγιος Πολυχρόνιος ο Ιερομάρτυρας, Όσιος Ιωάννης ο Ερημίτης και οι συν αυτώ Eνενήντα Oκτώ Θεοφόροι Πατέρες που ασκήτευσαν στην Κρήτη, Άγιοι Ιουλιανός ο πρεσβύτερος και Καισάριος ο διάκονος, Άγιος Λεόντιος ο Υπατικός, Άγιοι Ευσέβιος ο Πρεσβύτερος και Φίληξ, Όσιος Σέργιος «ὁ ἐν τῷ Σπηλαίῳ», Άγιοι Δέκα συναθλητές του Αγίου Πολυχρονίου, Άγιοι Μάρτυρες Φήλιξ ο εκ Σωλιέν Γαλλίας, Ανδέχιος και Θύρσος, Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Τρυφερής, Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μαρτινιανού της Λευκής Λίμνης, Ανακομιδή των Ιερών λειψάνων του Οσίου Ιωάννου του πρεσβυτέρου, του νέου χρυσοστόμου και ελεήμονος, εκ Χαλδίας Μικράς Ασίας

 Και κάτι παραδοσιακό

ΠΡΟΣΦΑΤΑ