Ελλαδα

Εορτολόγιο: Σήμερα 4 Οκτωβρίου γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
photo-1459791696062-747d47371d25.jpg

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Οκτωβρίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 4 Οκτωβρίου γιορτάζουν οι: Βερίνα (Βερίνη, Βέρα), Ιερόθεος, Καλλισθένης, Καλλισθένη. Χρόνια τους πολλά!

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Άγιος Ιερόθεος Επίσκοπος Αθηνών, Άγια μάρτυρας Δομνίνη και οι θυγατέρες αυτής Βερνίκης και Προσδόκης, Όσιος Ιωάννης ο Λαμπαδιστής, Άγιος Πέτρος Ιερομάρτυρας, από την Καπιτώλιο, Άγιος Αύδακτος και Καλλισθένη η θυγατέρα του, Όσιος Αμμούν ο Αιγύπτιος, Άγιοι Φαύστος, Γάιος, Ευσέβιος, Χαιρήμων οι Διάκονοι, Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γουρία, Ανακομιδή Ιερών Λειψάνων του Αγίου Βαρσανουφίου επισκόπου Τβερ και Καζάν, Όσιος Θεόδωρος «του Ταμασού», Άγιος Edwin, Άγιοι Πάντες Ιεράρχες εν Νόβγκοροντ της Ρωσίας, Όσιος Αμμούν της Λαύρας των Σπηλαίων, Όσιος Πίωρ ο Έγκλειστος, Οσία Άννα η Πριγκίπισσα, Σύναξη της Παναγίας της Κιτρινοπετρίτισσας στην Αυστραλία, Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Βουρλιώτισσας, Σύναξη των εν Κύπρω Αγίων

Παγκόσμια Ημέρα Κατοικίας

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Παγκόσμια Ημέρα Αρχιτεκτονικής

Αφιερωμένο ένα μερακλίδικο τραγούδια για τη Βέρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ