Ελλαδα

Στο εδώλιο η επονομαζόμενη γυναίκα «αράχνη» της Καλλιθέας

Κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της και μετά τον έκρυψε στον καταψύκτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373869-771902.jpg

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αρχίζει η εκδίκαση μιας ακόμη υπόθεσης δολοφονίας που συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη.

Πρόκειται για τη δολοφονία του 63χρονου ναυτικού τον οποίο κατηγορείται ότι σκότωσε η Βουλγάρα πρώην σύζυγός του και στην συνέχεια έβαλε το πτώμα του στον καταψύκτη για να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα.

Βάσει του κατηγορητηρίου η γυναίκα σκότωσε με τους συνεργούς της τον σύζυγό της και στη συνέχεια για να κερδίσει χρόνο και να διαφύγει έβαλε το πτώμα του σε καταψύκτη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2016 όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοίκιαζε η γυναίκα από τη Βουλγαρία πήγε στο διαμέρισμα. Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπήκε στο διαμέρισμα παρουσία δικαστικού επιμελητή και αντίκρισε το φρικτό θέαμα. Ο 63χρονος βρισκόταν μέσα σε έναν καταψύκτη.

Η έρευνα των αστυνομικών οδήγησε στη Βάρνα όπου η γυναίκα είχε διαφύγει με τον γιο της, έχοντας πάρει μαζί της και ποσό 300.000 ευρώ.

Μαζί με την 50χρονη Βουλγάρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει και μια 27χρονη συμπατριώτισσά της η οποία αρχικά είχε ισχυριστεί ότι συμμετείχε στο έγκλημα. Για τη δολοφονία κατηγορείται επίσης ένας 29χρονος Βούλγαρος ο οποίος διαφεύγει, ενώ οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι στη δολοφονία συμμετείχαν ακόμη κάποια πρόσωπα τα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ