- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Βαρύ πένθος στο Αγρίνιο για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με δύο νέους ανθρώπους, σμηνίτες, νεκρούς και έναν να χαροπαλεύει
Βαρύ πένθος στο Αγρίνιο και στις ένοπλες δυνάμεις μετά το θάνατο δύο νέων σμηνιτών σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη σήμερα το πρωί στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας – Βόνιτσας. Το μοιραίο μπλε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι σμηνίτες και ένας 20χρονος φίλος τους, κινούνταν στην κατεύθυνση προς Βόνιτσα. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, το αυτοκίνητό τους πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό. Ο θάνατος για τους δύο σμηνίτες ήταν αναπόφευκτος. Ο 20χρονος φίλος τους διακομίστηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.
O ένας σμηνίτης ήταν 19 ετών από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και ο άλλος 25 από το Δοκίμι Αγρινίου και λάτρευε το ποδόσφαιρο. Ο 25χρονος Λεωνίδας Ζαχαράκης αγωνιζόταν στην ομάδα του χωριού του, τον Απόλλων, στην Α’ ΕΠΣΑ. Συντετριμμένοι είναι όλοι οι παράγοντες του Απόλλωνα ενώ από πρώτες ενέργειες της ομάδας είναι να κατατεθεί αίτημα για αναβολή του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, που φυσικά αναμένεται να γίνει δεκτό.
Ο τρίτος που επέβαινε στο αυτοκίνητο και σώθηκε, ο 20χρονος, είναι από το Ζευγαράκι Αγρινίου. Ο οδηγός του φορτηγού είναι 61 ετών και συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ Βόνιτσας.
Πληροφορίες λένε ότι οι τρεις νέοι επέστρεφαν από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ακτίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.