Ελλαδα

Silver Alert. Η 35χρονη Γαρυφαλιά αγνοείται 10 ημέρες

Έφυγε από το σπίτι της στο Ηράκλειο με κάποια από τα προσωπικά της αντικείμενα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
371142-766697.jpg

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 35χρονης Γαρυφαλιάς Σαμιωτάκη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από δέκα ημέρες από το σπίτι της στο Ηράκλειο.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στην αγωνιώδη αναζήτηση για τη νεαρή γυναίκα.  Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για τον εντοπισμό της εκδόθηκε ανακοίνωση εξαφάνισης από τη Γραμμή Ζωής “Silver Alert” προκειμένου να γνωστοποιηθεί το γεγονός στην επικράτεια. Υπενθυμίζεται πως η Γαρυφαλιά στις 31 Αυγούστου έφυγε από το σπίτι όπου ζει με τον σύζυγό της στο Ηράκλειο παίρνοντας μαζί και κάποια από τα προσωπικά της αντικείμενα. Το γεγονός αυτό θορύβησε ιδιαίτερα τη μητέρα της, καθώς όλο αυτό το διάστημα δεν έχει υπάρξει κανενός είδους επικοινωνίας με την κόρη της, συμπεριφορά ασυνήθιστη για την 35χρονη. Έτσι, η μητέρα της μη αντέχοντας άλλο την αγωνία κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. την εξαφάνιση του παιδιού της.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Silver Alert, η Γαρυφαλιά είναι αδύνατη, με ανάστημα 1,55 μέτρα και καστανά μάτια. Ένα ευδιάκριτο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ότι φέρει μικρό σκουλαρίκι στο πτερύγιο της μύτης της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ