- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Λούφα και Ιατρική. Γιατρός πληρωνόταν για 8 χρόνια χωρίς να πατά στο νοσοκομείο
Αντιεισαγγελέας πρότεινε την παραπομπή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης
Η εφημερίδα «Μακεδονία» αποκαλύπτει το μέγεθος της απάτης σε βάρος του Δημοσίου που διέπραξε γιατρός του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και πανεπιστημιακός καθηγητής, ο οποίος πληρωνόταν για οκτώ χρόνια χωρίς να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η αντιεισαγγελέας εφετών Μαγδαληνή Γαλάταλη προτείνει να παραπεμφθεί σε δίκη ο συγκεκριμένος γιατρός, κατηγορούμενος για απάτη σε βάρος του Δημοσίου καθώς φέρεται ότι δεν εμφανιζόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στα αμφιθέατρα από το 2008 μέχρι το 2016. Συνολικά φέρεται να έχει εισπράξει το ποσό των 238.000 ευρώ, ενώ η «Μακεδονία» γράφει πως υπήρξε πολιτευτής του ΛΑΟΣ.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του καθηγητή, όλο το διάστημα της οκταετίας προσέφερε τις υπηρεσίες του σε κλινικές άλλων ευρωπαϊκών χωρών και συγκεκριμένα, της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Κύπρου, χωρίς να έχει σχέση η παρουσία του στο εξωτερικό με προγράμματα του Πανεπιστημίου.
Σε βάρος του έχουν γίνει αναφορές εκτός από τους διευθυντές κλινικών, αλλά και από φοιτητές του που είχαν πάρει τα μαθήματά του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.