Ελλαδα

Τρόμος στην Εφορία Βόλου: Το ασανσέρ έκανε ελεύθερη πτώση από τον τέταρτο όροφο στο ισόγειο

Στιγμές απόλυτου πανικού για τους τρεις ανθρώπους που ήταν μέσα - Ο θάλαμος βρέθηκε 40 εκατοστά κάτω από το επίπεδο του εδάφους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369412-763270.jpg
MAGNESIANEWS

Σκηνή βγαλμένη από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Εφορία του Βόλου. Ασανσέρ έκανε... ελεύθερη πτώση από τον τέταρτο όροφο στο ισόγειο με τρεις επιβαίνοντες. Μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, όλα έγιναν στις 10.15, όταν δύο άνδρες και μια γυναίκα -ηλικίας περίπου 52 ετών- εισήλθαν στον ανελκυστήρα για να κατέβουν από τον τέταρτο όροφο στο ισόγειο. Όπως ανέφερε μετά στους πυροσβέστες η τραυματισμένη γυναίκα, πριν ακόμη ξεκινήσει το ασανσέρ, ακούστηκε ένα απότομο «μπαμ» και ξαφνικά ο ανελκυστήρας βρέθηκε στο ισόγειο. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και επί τόπου πήγαν τρία οχήματα με επτά άνδρες, όπως και ο γιατρός του ΕΚΑΒ. Έξω από το ασανσέρ είχε συγκεντρωθεί κόσμος.

Οι πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα στο ισόγειο και διαπίστωσαν ότι ο θάλαμος βρισκόταν περίπου 40 εκατοστά κάτω από το επίπεδο του εδάφους. Οι δύο άνδρες ήταν καλά στην υγεία τους και μόνο η γυναίκα είχε τραυματιστεί στη μύτη, εκφράζοντας παράπονα ότι πονούσε στο πόδι της. Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά της στο νοσοκομείο για τη διενέργεια εξετάσεων.

Εργαζόμενοι στην Εφορία έκαναν λόγο για συχνές βλάβες των ασανσέρ και στις δύο εισόδους του κτηρίου, ζητώντας την αντικατάστασή τους με πιο σύγχρονα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ