- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θρίλερ με κρατούμενο στο Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου
Απειλούσε να θέσει τέρμα στη ζωή του με ένα κομμάτι γυαλί μπροστά στα μάτια του παιδιού του
Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση σύλληψης ενός αλλοδαπού, νιγηριανής υπηκοότητας, στο Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου, ο οποίος απειλούσε να αυτοκτονήσει, έχοντας στην αγκαλιά του το μόλις 1,5 ετών κοριτσάκι του.
Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του μια γυναίκα ομοεθνής του για σεξουαλική κακοποίηση. Ενώ βρισκόταν στο κρατητήριο μαζί με την κόρη του, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν μπορούσαν να τους χωρίσουν παρά μόνο με σχετική εισαγγελική απόφαση, ο συλληφθείς έσπασε ένα τζάμι και μ' ένα γυαλί απειλούσε να αυτοκτονήσει, σε περίπτωση που έπαιρναν το παιδί του και το έδιναν σε ίδρυμα. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 14.30 το μεσημέρι, και σήμανε συναγερμό.
Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις. Τελικά, ο κρατούμενος πείστηκε να παραδώσει το αιχμηρό αντικείμενο και να αφεθεί στα χέρια των αστυνομικών. Εκκρεμεί η απόφαση του εισαγγελέα για το τι θα γίνει με το παιδί. Σε εξέλιξη βρίσκεται εσωτερική έρευνα στην ΕΛ.ΑΣ. για το πώς κατάφερε ο συλληφθείς να προβεί σε αυτήν την ενέργεια που έκανε άνω - κάτω για δύο ώρες τουλάχιστον το Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από την Τροχαία
Ανήμερα της Ημέρας Πένθους και Μνήμης του Ολοκαυτώματος
24ωρη απεργία και συγκέντρωση στην Αθήνα με αιτήματα μονιμοποίησης και αυξήσεων μισθών
Επίθεση, απαγωγή και ληστεία - Αναζητούνται πέντε άνδρες, στο μικροσκόπιο νέα συμπλοκή
Οι δράστες παραβίασαν τόσο την κεντρική είσοδο του συγκροτήματος όσο και το γραφείο του διευθυντή
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 22-23 βαθμούς.
Πάντως, σημειώνεται ότι «αξιοσημείωτη πρόοδος σημειώθηκε κατά την τελευταία δεκαετία»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.