Ελλαδα

Ανατροπή: Ο μοτοσικλετιστής στη Δραπετσώνα δεν χτυπήθηκε από σφαίρα, αλλά από μπίλια ρουλεμάν

Τι έδειξαν τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366186-757408.jpg
EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ανατροπή στο θρίλερ του μοτοσικλετιστή που χτυπήθηκε από σκάγι, ενώ βρίσκονταν εν κινήσει με την μηχανή του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τραυματιστεί σοβαρά, λίγο μετά την έξοδο του από το τούνελ τις Δραπετσώνας.

Πλέον και έπειτα από ολοκληρωμένες εργαστηριακές έρευνες, και σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr, οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, το στρογγυλό αντικείμενο που αφαίρεσαν από το πίσω μέρος του κεφαλιού του οι γιατροί, να μην είναι από κυνηγετική καραμπίνα, αλλά σιδερένια μπίλια από ρουλεμάν.

Το αντικείμενο που αφαιρέθηκε από το κεφάλι του μοτοσικλετιστή μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προς διερεύνηση. Μέχρι τότε όλοι πίστευαν πως πρόκειται για σκάγι, από άσκοπο πυροβολισμό αγνώστου με κυνηγετική καραμπίνα. Όμως και έπειτα από την διερεύνηση του αντικειμένου από τους ειδικούς της βαλλιστικής, αποφάνθηκαν πως πρόκειται για μεταλλική και όχι για μολυβένια μπίλια, όπως είναι τα σκάγια από τα κυνηγετικά φυσίγγια.

Έτσι, οι αστυνομικοί πλέον οδηγούνται στο ενδεχόμενο να έπαθε κάποια βλάβη το ρουλεμάν της πίσω ρόδας της μοτοσυκλέτας, με αποτέλεσμα να σπάσει το ρουλεμάν και λόγω της φυγόκεντρου, μια από τις μπίλιες του εξαρτήματος να βρήκαν το μοτοσικλετιστή στο κεφάλι, ο οποίος άλλωστε δεν φορούσε εκείνη την στιγμή κράνος.

Για τον λόγο αυτό έχει ζητηθεί από τους συγγενής του τραυματία να δοθεί η μοτοσυκλέτα του στην ΕΛ.ΑΣ προκειμένου ερευνηθεί από τους ειδικούς των εργαστηρίων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ