Ελλαδα

Κάτοικοι Άνω Λιοσίων: Με τρένο πηγαίνουν να διαμαρτυρηθούν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η διακοπή δρομολογίων ξεχείλισε το ποτήρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366085-757108.jpg
EUROKIISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ

Οι κάτοικοι των Άνω Λιοσίων κινητοποιούνται κατά τη διακοπής των δρομολογίων που ένωναν την περιοχή τους με τον ηλεκτρικό στο σταθμό Νερατζιώτισσα και με το μετρό στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Στις 9 το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής θα ξεκινήσουν με το τρένο από τα Άνω Λιόσια για τα κεντρικά γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά την απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να διακόψει και τα τρία δρομολόγια. Οι κινητοποιήσεις τους θα συνεχιστούν και αύριο Τρίτη με αποκλεισμό του σταθμού Κάτω Αχαρνές. 

Από την Δευτέρα 31 Ιουλίου μειώνονται προσωρινά τα δρομολόγια από Άνω Λιόσια – Νερατζιώτισσα λόγω εργασιών για την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού σταθμού της Αθήνας. Για την αναγκαστική αυτή μείωση των δρομολογίων από Α. Λιόσια – Νερατζιώτισσα, και τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των κατοίκων, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 και μέχρι την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών, δρομολογεί λεωφορεία σύνδεσης του Σταθμού Α. Λιοσίων με τη Νερατζιώτισσα, ώστε να επιτευχθεί η απαιτούμενη διασύνδεση και μετεπιβίβαση των επιβατών, με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ