Ελλαδα

Θρήνος στην κηδεία της Κατερίνας που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο δυστύχημα στην Κύμη (εικόνες)

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
365233-755095.jpg

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε στην Πυλία Μεσσηνίας η 26χρονη Κατερίνα Χαραμάρα, που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα

Η Κατερίνα ζούσε χρόνια στην Πάτρα, καθώς σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών, από το οποίο πήρε το πτυχίο της το 2015, ενώ πρώην συμφοιτητές της και άνθρωποι που την γνώριζαν από τα φοιτητικά της χρόνια στην Πάτρα, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το πανέμορφο κορίτσι δεν υπάρχει πια στη ζωή.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα

Η 26χρονη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέστορος, Θεόδωρου Χαραμαρά. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα

Συγκλόνισαν τα λόγια του πατέρα της αδικοχαμένης Κατερίνας: «Το κοριτσάκι μου εγώ το έχασα, από κει και πέρα δεν μάθαμε, δυστυχώς,τίποτα. Ξέρουμε ότι το τζιπ χτύπησε στο στηθαίο, πήρε μια τούμπα και τα παιδιά που ήταν πίσω και η κορούλα μου έφυγε στον αέρα και κατέληξε στην παραλία, κάτω στην αμμουδιά.Τα άλλα τα δύο τα παιδιά πήγαν μαζί με το τζιπ. Στην Κύμη η κόρη μου έμενε μαζί με τον φίλο της και εκεί θα προχωρούσαν το βίο τους και τη ζωή τους αλλά δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας». 

Το χρονικό

Η παρέα των νέων επέστρεφε από διασκέδαση. Όμως η βραδιά κατέληξε το πρωί σε τραγωδία. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν οι πέντε νέοι, έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα

Το τζιπ ερχόταν από Αλιβέρι με προορισμό την Κύμη, όταν στην ευθεία του κεντρικού παραλιακού δρόμου εξετράπη, χτύπησε στο τσιμεντένιο κράσπεδο, αναποδογύρισε και σύρθηκε πάνω του για 20 περίπου μέτρα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ έκανε τούμπα στον αέρα και έπεσε , από ύψος περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας, με το πίσω μέρος. Οι τρεις επιβάτες που κάθονταν πίσω βρήκαν τραγικό θάνατο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ