Ελλαδα

Στη φυλακή και η μητέρα που «έδωσε» την 14χρονη κόρη της για διακοπές στην Κέρκυρα με 55χρονο

Δήλωσε άγνοια για τα σχέδια αποπλάνησης και σεξουαλικής κακοποίησης του ανήλικου παιδιού της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
363750-752478.jpg

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή η 40χρονη από τον Βόλο, η οποία φέρεται να έδωσε τη συγκατάθεσή της ώστε η 14χρονη κόρη να ταξιδέψει στη Κέρκυρα με έναν επιχειρηματία, ηλικίας 55χρονών, που -σύμφωνα με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει- την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας πλήρωνε το ενοίκιο της άνεργης μητέρας με αντάλλαγμα τις κόρες της.

Τελικά οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας συνέλαβαν τον 55χρονο με την ανήλικη στο λιμάνι του νησιού, την ώρα που ετοιμάζονταν να φύγουν. Λίγες ώρες νωρίτερα, οι φωνές της ανήλικης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου προβλημάτισαν τις καμαριέρες που ενημέρωσαν τις αρχές για τις υποψίες τους.

Η 40χρονη οδηγήθηκε στον Ανακριτή γύρω στη 13.15 το μεσημέρι της Πέμπτης (13-07-2016) και η απολογία της διήρκεσε περίπου τρεισήμισι ώρες. Με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα - Ανακριτή η 40χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα. Οδηγήθηκε στο κρατητήριο μέχρι την έκδοση της απόφασης φυλάκισης. Στην απολογία της η 40χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε καμία ανάμειξη με την υπόθεση. Όπως ισχυρίστηκε, δεν γνώριζε τίποτα για τη σχέση της ανήλικης κόρης της με τον 55χρονο. Το λάθος της, όπως φέρεται να υποστήριξε, ήταν ότι επέτρεψε στην ανήλικη να κάνει το ταξίδι, όμως είχε άγνοια για το τι συνέβαινε.

Η 40χρονη κατηγορείται για συνέργεια σε αποπλάνηση ανήλικου, απλή συνέργεια σε κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια, κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια έναντι αμοιβής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ