- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ψυχιατρική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας για τον «δράκο των ασανσέρ» (video)
Μέχρι τότε θα παραμείνει στα κρατητήρια του Πειραιά
Από ομάδα ψυχιάτρων, ύστερα από εντολή του εισαγγελέα Πειραιά, θα εξετασθεί ο 29χρονος που συνελήφθη στον Πειραιά και ομολόγησε στους αστυνομικούς πως έχει διαπράξει σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον 50-60 γυναικών.
Ο επονομαζόμενος και «δράκος των ασανσέρ» οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον ανακριτή, όπου υποστήριξε πως πάσχει από ψυχωτική διαταραχή και πως μέχρι πέρυσι έπαιρνε ειδική φαρμακευτική αγωγή και επισκεπτόταν ψυχίατρο.
«Είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σεξουαλική επιθυμία. Ποτέ όμως δεν έχω βιάσει. Έκανα επιθέσεις τέτοιου είδους σε γυναίκες σε διάφορες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας, στον Καρέα και στο Κουκάκι. Οι γονείς μου με είχαν πάει σε κάποιο ψυχίατρο στο Κουκάκι. Αφού είδα ότι είχα ηρεμήσει σταμάτησα να πηγαίνω σε αυτόν και διέκοψα την αγωγή. Την τελευταία διετία όμως το πρόβλημα επανήλθε» φέρεται να κατέθεσε μετά τη σύλληψή του στους αστυνομικούς.
Πάντως, μέχρι να αποφανθούν για την κατάστασή του οι ψυχίατροι, ο 29χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια του Πειραιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.