- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η ιατροδικαστής πραγματοποίησε σήμερα την νεκροψία-νεκροτομή της Νανάς Καραγιάννη, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και ο θάνατος αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή σχεδόν όλα τα όργανά της ήταν φοβερά επιβαρημένα εξαιτίας της προχωρημένης ανορεξίας που αντιμετώπιζε και εμφάνιζαν εικόνα κατάρρευσης.
Αυτός είναι ο λόγος που για να υπάρξει ασφαλές συμπέρασμα θα περιμένει τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.
Η Νανά Καραγιάννη είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» πριν από 41 μέρες. Είχε παρουσιάσει λοίμωξη του αναπνευστικού. Ένα χρόνο πριν, στο ίδιο νοσοκομείο είχε δώσει μια ακόμη δύσκολη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Είχε νοσηλευτεί στην εντατική, σε κωματώδη κατάσταση.
Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κυψέλη από τον πατέρα της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα δρομολόγια συνεχίστηκαν κανονικά
Ερευνώνται οι συνθήκες του περιστατικού
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.