Ελλαδα

Επεισόδιο με ένοπλο στο Μεταξουργείο - Συναγερμός στην ΕΛΑΣ

Φέρεται να κρατά όμηρο την πρώην κοπέλα του και απειλεί ότι θα τη σκοτώσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
360534-746770.jpg
Πρώτο Θέμα

Αποκλεισμένη είναι αυτήν τη στιγμή η περιοχή στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν στην Αθήνα, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένοπλος έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο ένοπλος φέρεται να κρατά όμηρο την πρώην κοπέλα του κι απειλεί ότι θα τη σκοτώσει. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, λίγη ώρα προτού ο άνδρας εισβάλει στο διαμέρισμα, τσακωνόταν στο δρόμο με άλλους τέσσερις άνδρες, ώσπου σε έξαλλη κατάσταση μπήκε στην πολυκατοικία όπου διαμένει η πρώην φίλη του.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρει πως αρχικά σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ των πέντε ανδρών, με ανταλλαγή πυροβολισμών. Κι όταν έφθασε εκεί η αστυνομία ένας από τους εμπλεκόμενους, κατά πληροφορίες αλβανικής υπηκοότητας, ταμπουρώθηκε στο σπίτι.

Ο ΣΚΑΪ μεταδίδει ότι όλα ξεκίνησαν, όταν ο ένοπλος είχε διένεξη με ζευγάρι σε εστιατόριο στην περιοχή. Το ζευγάρι κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα Ομονοίας και ο άνδρας απείλησε με όπλο τους αστυνομικούς. 

Η περιοχή έχει αποκλεισθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ γίνεται προσπάθεια για τη σύλληψη του ενόπλου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ