Ελλαδα

Και όμως επέστρεψαν τις ρόδες που έκλεψαν από το αυτοκίνητο του παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

Η ανάρτηση του Έλληνα αθλητή στο facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
360018-745894.jpg

Πριν από λίγες μέρες ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης είχε γράψει στο facebook (είχε αναρτήσει και τη σχετική φωτό) ότι του είχαν κλέψει τις ρόδες από το αυτοκίνητό του. 

Τότε ο Τσαπατάκης είχε γράψει: Κάθε είδους κλοπή δεν είναι αποδεκτή από το νόμο και την κοινωνία για ευνόητους λόγους.Εχω την αίσθηση όμως πως κλέβοντας τις ροδες από κάποιον που δεν μπορεί να μετακινηθει με άλλο τρόπο είναι λίγο πιο κακό.Να μην τους τύχει ποτε..να τους τύχει μόνο να βάλουν λίγο μυαλό και να τις φέρουν πίσω. #πανεοιροδιτσεσμου :-(

Και όμως τρεις μέρες μετά συνέβη κάτι απίστευτο. Αυτοί που έκλεψαν τις ρόδες τις επέστρεψαν. Προφανώς είδαν ή άκουσαν ότι είχαν κλέψει τις ρόδες από το αυτοκίνητο ενός ΑμΕΑ και αποφάσισαν να φτιάξουν να επανορθώσουν.

Ο Τσαπατάκης έγραψε για την ευχάριστη εξέλιξη: 

«Καμιά φορά η ανάγκη σε ωθεί σε πράξεις που δεν θέλεις να κάνεις.Θα ακουγόταν περίεργο να πω ´ευχαριστώ´ αλλά αυτή τη φορά το φιλότιμο νίκησε και οι ρόδες επέστρεψαν!

Ωφείλω να ευχάριστησω όμως τον Κώστα Αξούριστο για τις ζάντες που έστειλε από το κατάστημα του (Λιοσίων 194,Αθήνα) δωρεάν μέχρι να επιστραφούν οι δικές μου και το συνεργείο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (Μιχ.Ψελλου 6,Θες/κη) για βοήθεια στην τοποθέτηση.Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς που δείξατε άμεσα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

Υ.Γ. Είθε εκείνοι που το έκαναν μην γίνουν ποτέ ξανά θύματα οποιασδήποτε ανάγκης για να προβούν σε ανάλογες ενέργειες».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ