Ελλαδα

Αντιδήμαρχος ρίχνει «εορταστικές» μπαλωθιές δίπλα σε σχολείο της Φυλής (εικόνες)

Μια παλιά φωτογραφία που επανήλθε στη δημοσιότητα μετά το τραγικό τέλος του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
359992-745847.jpg
doxthi.gr

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση μιας παλιότερης φωτογραφίας του αντιδημάρχου Φυλής Μιχάλη Οικονομάκη να υψώνει το όπλο και να πυροβολεί στον αέρα δίπλα σε σχολείο.  

Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί πέρσι το Σεπτέμβριο και είχε δοθεί στη δημοσιότητα από την εφημερίδα «Δυτική Όχθη». Ωστόσο, είναι ξανά επίκαιρη μετά το τραγικό τέλος του 11χρονου Μάριου από «αδέσποτη» σφαίρα στο σχολείο του στο Μενίδι.

Αντιδήμαρχος ρίχνει «εορταστικές» μπαλωθιές

Ο κ. Οικονομάκης είχε δικαιολογηθεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: «Υπάρχει πράγματι μία φωτογραφία. Είναι σε γιορτή των Κρητών σε γιορτή τσικουδιάς, μία εκδήλωση πέρσι τον Σεπτέμβριο. Είναι σε αθλητικό χώρο δίπλα στο σχολείο. Είχε πάρα πολύ κόσμο. Όταν σηκώθηκα να περάσω από τα τραπέζια να χαιρετήσω τους συνδημότες μου, σε κάποιο τραπέζι στην άκρη του προαυλίου – δεν ήταν μέσα στον κόσμο – υπήρχαν κάποιοι πατριώτες, κάποιοι φίλοι που έριχναν τις λεγόμενες μπαλωθιές που έχουμε εμείς οι Κρητικοί έθιμο. Κακό έθιμο αλλά το έχουμε. Πήρα και εγώ το πιστόλι και έριξα δυο. Κακώς το έκανα, κατηγορηματικά δηλώνω πως δεν κινδύνευσε κανείς. Ήταν πιστόλι κρότου με αβολίδωτα».

Αντιδήμαρχος ρίχνει «εορταστικές» μπαλωθιές

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ