Ελλαδα

Στην εκδήλωση των υπαλλήλων της Αστυνομίας θα «είμαστε όλες και όλοι» οι αντιεξουσιαστές στην Πλατεία

«Τα Εξάρχεια θα παραμείνουν καθαρά από μπάτσους», προειδοποιούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
358977-743914.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Θα είμαστε όλοι και όλες εκεί. Τα Εξάρχεια θα παραμείνουν καθαρά από μπάτσους», δηλώνουν άγνωστοι σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με αφορμή την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ότι θα διοργανώσει εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» στην Πλατεία.

Η εκδήλωση χαρακτηρίζεται ως «προκλητική συγκέντρωση που γίνεται με τις ευλογίες της ΝΔ». Στην ανάρτηση στο Indymedia οι συντάκτες του κειμένου επιτίθενται κατά των αστυνομικών: «Οι θεματοφύλακες τους κράτους, όπως αυτοαποκαλούνται οι ίδιοι στην ανακοίνωση τους, οι μπάτσοι αυτοί που πουλάνε την πρέζα και σιγοντάρουν τις μαφίες για έξτρα εισόδημα, αυτοί που ευθύνονται για την καταστολή, για δολοφονίες συντρόφων,  καλούν στα Εξάρχεια στις 29 Ιουνίου στις 6μμ σε εκδήλωση με θέμα "Ανοιχτές και Ελεύθερες πόλεις"». 

Σε άλλη ανάρτηση γίνεται επισήμανση σε tweet του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη με το οποίο επικροτούσε την πρωτοβουλία των αστυνομικών. Αυτό το tweet ερμηνεύθηκε ως στήριξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην προγραμματιζόμενη εκδήλωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ