- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Καλά στην υγεία του ο Λουκάς Παπαδήμος
Σύντομα βγαίνει από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού
Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι θεράποντες ιατροί με την πορεία της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού.
Στη ΜΑΦ τον επισκέπτεται καθημερινά και σύμφωνα με το καθορισμένο πρόγραμμα του επισκεπτηρίου η σύζυγός του, κυρία Σάνα Ίνγκραμ. Οι γιατροί παρακολουθούν με καθαρισμούς και αλλαγές το βαθύ τραύμα που έχει στον δεξί μηρό του, ενώ του χορηγούν ισχυρή ενδοφλέβια αντιβίωση προκειμένου το τραύμα να θωρακιστεί έναντι των ενδονοσοκομειακών μικροβίων.
Εκτιμούν ότι μέσα στο επόμενο 24ωρο και εφόσον η κατάσταση του παραμένει στο ίδιο σταθερό επίπεδο, ο ασθενής θα εξέλθει από τη ΜΑΦ για να συνεχιστεί η νοσηλεία του σε θάλαμο του 10ου ορόφου του νοσοκομείου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δρόμοι και ποιες ώρες θα είναι κλειστοί
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φανερωμένη
Το χρονικό της υπόθεσης
Και πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι το 2027
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξανά στο εδώλιο οι δύο ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή
Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Υπενθύμιση του ΕΣΘ για το κλείσιμο των επιχειρήσεων σε επτά δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση επιβατών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.