Ελλαδα

«Οικογενειακή» χασισοφυτεία είχαν στήσει πατέρας και γιος στη Χαλκιδική

Συνελήφθησαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών Πολυγύρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356861-739473.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Ένας 46χρονος Έλληνας μαζί με τον 20χρονο γιο του φαίνεται πως είχαν στήσει τη δική τους «οικογενειακή» χασισοφυτεία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού τους, σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, διεξάγεται έρευνα για τους δύο άνδρες αναφορικά με το αν διακινούσαν σε χρήστες την παράνομη παραγωγή τους.

Ειδικότερα, μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου, προχώρησαν σε αιφνιδιαστική έρευνα στην ιδιοκτησία της οικογένειας, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν 24 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε έως και το ένα μέτρο.

Πάντως, σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο σπίτι δεν βρέθηκαν περισσότερα από επτά γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία είχε στην κατοχή του ο 46χρονος.

Ωστόσο, το γεγονός ότι κατασχέθηκε και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, αφήνει υπόνοιες ότι πατέρας και γιος έκαναν και διακίνηση.

Οι δύο άνδρες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής με κατηγορίες μόνο για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, ενώ διενεργείται προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθεί πού κατέληγε το χασίς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ