Ελλαδα

Φωτογραφίες- ντοκουμέντο: Η συμμορία που κλέβει σπίτια διασήμων επί τω έργω (εικόνες)

Από τις κάμερες ασφαλείας στο γκαράζ του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Βέρτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
349630-725582.jpg

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τις κάμερες ασφαλείας στο γκαράζ του γνωστού τραγουδιστή Νίκου Βέρτη στη Βούλα περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την εξάρθρωση της συμμορίας που λήστευε σπίτια επωνύμων στην Αττική.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", απεικονίζεται ένοπλος, ο οποίος φοράει κουκούλα για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπροστά στο πολυτελές αυτοκίνητο του τραγουδιστή.

 Η συμμορία που κλέβει σπίτια διασήμων επί τω έργω

Λίγα λεπτά πριν εισέλθει στο γκαράζ, ο ληστής είχε εισβάλει μαζί με συνεργούς του στη μεζονέτα του τραγουδιστή, από όπου αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με 30.000 ευρώ, όπως και κοσμήματα αξίας.

Η επίθεση στο σπίτι του Βέρτη ήταν η τελευταία για τη σπείρα, καθώς τα μέλη της (εξαιρουμένου ενός 22χρονου) διέφυγαν στα τέλη του Νοεμβρίου στην Αλβανία.

 Η συμμορία που κλέβει σπίτια διασήμων επί τω έργω

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται φωτογραφίες από τη διαφυγή των ληστών από σπίτι επιχειρηματία στις 24 Σεπτεμβρίου 2016 στην περιοχή της Βούλας.

Σε αυτή την περίπτωση αφαίρεσαν 50.000 ευρώ μετρητά και κοσμήματα αξίας 120.000 ευρώ.

Η συμμορία είχε «χτυπήσει» επίσης τον μάνατζερ και πρώην σύντροφο της Ελενας Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδη, τον επιχειρηματία Στιβ Κακέτση και την ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής Τέτα Καμπουρέλη.

 Η συμμορία που κλέβει σπίτια διασήμων επί τω έργω

Η οργάνωση αποτελείτο από έναν 22χρονο Αλβανό, ο οποίος είναι ο μόνος που βρισκόταν στην Ελλάδα και συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στον Αγιο Δημήτριο στην Αθήνα, και τέσσερις ομοεθνείς του που αναζητούνται.

 Η συμμορία που κλέβει σπίτια διασήμων επί τω έργω

Ανάμεσα στους καταζητούμενους βρίσκεται 28χρονος, ο οποίος στις 17 Μαρτίου 2016 είχε αποδράσει από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας. Συνολικά κατηγορούνται για εννιά ληστείες, 36 διαρρήξεις και 18 κλοπές οχημάτων, ενώ η λεία τους εκτιμάται από την ΕΛ.ΑΣ. ότι αγγίζει το 1.000.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ:  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ