Ελλαδα

Στη δημοσιότητα φωτογραφία του δράστη που κρυβόταν στην ντουλάπα

Ποινικές διώξεις για τους συλληφθέντες για την ληστεία στο Παλαιό Φάληρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
348221-722679.jpg

Κρυμμένος στην ντουλάπα του σπιτιού που διέπραξαν την ένοπλη ληστεία ήταν επί 14 ώρες ο τέταρτος εκ των δραστών στο Παλαιό Φάληρο, χωρίς να τον πάρουν είδηση οι αστυνομικοί.

Η Σήμανση είχε πάρει αποτυπώματα από τις πόρτες τις ντουλάπας, αλλά κανείς δεν κοίταξε πιο μέσα.

Γύρω στις 11 χθες το βράδυ και αφού είχε τελειώσει την έρευνά της η Σήμανση, η 64χρονη και η οικιακή βοηθός επέστρεψαν στο σπίτι. Ο γιος της 64χρονης γυναίκας, ο οποίος άνοιξε την ντουλάπα γιατί κάτι του μύριζε και έπεσε πάνω στον ληστή, ο οποίος δεν είχε βγάλει ούτε λεπτό την κουκούλα και έτσι δεν είδε το πρόσωπο του.

Ο δράστης είχε αφοδεύσει μέσα στην ντουλάπα, πιθανόν από την αγωνία του και η μυρωδιά έφτασε στον γιο της γυναίκας.

Μόλις ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, ο ληστής τον απείλησε με το όπλο, διατάζοντας τον να μην φωνάξει, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν ακόμα στη γειτονιά.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία ο ληστής, φοράει γάντια στα χέρια του και κουκούλα fullface και έχει γυρισμένη την πλάτη του στην πόρτα του σπιτιού και είναι σε κατάσταση άμυνας.

Εν τω μεταξύ στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες για την χθεσινή ληστεία σε διαμέρισμα στο παλαιό Φάληρο που κατέληξε σε περιπετειώδη καταδίωξη, καθώς η αστυνομία έφθασε ενόσω οι δράστες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, που αφορούν τα αδικήματα της ληστείας με ιδιαίτερη σκληρότητα, από δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, της παράνομης οπλοφορίας, της βίας κατά συρροή και της απειλής.

Παράλληλα, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος άλλων δύο, ο ένας εκ των οποίων είναι αυτός που παρέμεινε κρυμμένος στην ντουλάπα του διαμερίσματος επί 14 ώρες.

Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.