Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αραιές νεφώσεις που παροδικά θα είναι πυκνότερες θα αναπτυχθούν τη Δευτέρα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας με αποτέλεσμα να σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Αττική με τοπικές βροχές να σημειώνονται κυρίως μετά το μεσημέρι οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές να σημειώνονται και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 16 βαθμούς κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα:
Μακεδονία, Θράκη
Στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στη Θράκη αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 17 βαθμούς κελίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανόν στη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο να είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στις βορειότερες περιοχές σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 8 έως 19 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στις βόρειες Κυκλάδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι και από τα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 21 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα βόρεια τις πρωινές ώρες βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.