- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αραιές νεφώσεις που παροδικά θα είναι πυκνότερες θα αναπτυχθούν τη Δευτέρα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας με αποτέλεσμα να σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Αττική με τοπικές βροχές να σημειώνονται κυρίως μετά το μεσημέρι οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές να σημειώνονται και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 16 βαθμούς κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα:
Μακεδονία, Θράκη
Στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στη Θράκη αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 17 βαθμούς κελίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανόν στη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο να είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στις βορειότερες περιοχές σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 8 έως 19 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στις βόρειες Κυκλάδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι και από τα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 21 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα βόρεια τις πρωινές ώρες βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιήθηκε η έξοδος των εκδρομέων από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμία
Λουλούδια και στεφάνια για τους εκτελεσθέντες άφησαν στο Σκοπευτήριο δεκάδες πολίτες
Στα ορεινά σημειώθηκαν χιονοπτώσεις
Δεμένα τα καράβια στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ
Η ανακοίνωση της Πρυτανείας
Ποια άλλα ονόματα τη συνοδεύουν
Πόσο θα παραμείνει κρεμασμένο στο σπίτι
«Τρέχει» ο διαγωνισμός «Σχεδίασε τα λεωφορεία της Αθήνας»
Τι μπορείτε να κάνετε το τριήμερο στην πόλη
Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Οι ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Περιλαμβάνει συνολικά πέντε επίπεδα κινδύνου
Παρά την αναμενόμενη κακοκαιρία
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.