Ελλαδα

Θρίλερ στην Κρήτη με απαγωγή γνωστού επιχειρηματία - Συναγερμός στην ΕΛΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών - Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
347489-721455.jpg
Cretapost.gr

Θρίλερ βρίσκεται εν εξελίξει στην Κρήτη, καθώς από το μεσημέρι της Πέμπτης οι άνδρες της ΕΛΑΣ βρίσκονται μάλλον αντιμέτωποι με υπόθεση απαγωγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα χέρια κακοποιών φέρεται να έχει πέσει ο γιος γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία της Κρήτης, ηλικίας 50 χρόνων που ζει και δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο.

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το μεσημέρι, οπότε και χάνονται τα ίχνη του επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τρακαρισμένο σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, πολύ κοντά στον τόπο της μόνιμης κατοικίας του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στον 50χρονο άνδρα είχαν στήσει ενέδρα άγνωστοι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα. Αφού του έκλεισαν τον δρόμο εμβολίζοντάς τον, στη συνέχεια τον απομάκρυναν διά της βίας από το όχημά του. Σημειώνεται πως έκτοτε δεν υπάρχουν ίχνη του.

Την ίδια ώρα, εξετάζεται πολύ προσεκτικά το ενδεχόμενο να συνδέεται με την υπόθεση της απαγωγής ο διπλός εμπρησμός αυτοκινήτων το μεσημέρι της Πέμπτης σε απόμερο δρόμο έξω από το ΠΑΓΝΗ, όπου δύο οχήματα, ένα BMW -που φέρεται να είναι του αγνοουμένου- και ένα αγροτικό τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. 

Πηγή: Cretapost.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ