Ελλαδα

Χανιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο 60χρονος που αγνοείτο από τις 16 Οκτωβρίου

Στο αυτοκίνητό του στο βυθό του λιμανιού της Σούδας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
345276-717210.jpg

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο βυθό του λιμανιού της Σούδας βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 60χρονος επιχειρηματίας Κυριάκος Μετζιδάκης, η τύχη του οποίου αγνοείτο από τις 16 Οκτωβρίου όταν και οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του στις Αρχές.

Ειδικότερα, το πρωί της Παρασκευής δύτες πραγματοποίησαν έρευνα στο βυθό του λιμανιού εντοπίζοντας το αυτοκίνητο του σε βάθος περίπου 10 μέτρων. Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε με γερανό, ενώ στο χώρο των ερευνών βρίσκονταν και μέλη της οικογένειας του 60χρονου.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι υποθαλάσσιες έρευνες έγιναν έπειτα από εντολή του εισαγγελέα Χανίων καθώς τα στοιχεία της 5μηνης έρευνας για την εξαφάνιση του άτυχου 60χρονου παρουσίαζαν ως πιθανότερη την εκδοχή του να βρέθηκε στη θάλασσα με το αυτοκίνητό του.

Η υπόθεση της εξαφάνισης Μετζιδάκη προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο.

Σημειώνεται πως φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή αλλά και η αυτοψία των ειδικών στο εσωτερικό του οχήματος.

Πηγή: Cretapost.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ