- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Μετά τις εικόνες κακοποίησης του αδέσποτου σκύλου που βρέθηκε στη Μεγαλόπολη βαμμένος με το όνομα και τα χρώματα της ΑΕΚ, η ομάδα προχώρησε σε ανακοίνωση και καταδικάζει την απαράδεκτη ενέργεια.
Συγκεκριμένα η η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει «Μας γνωστοποιήθηκε μέσω social media η σχετική φωτογραφία, που προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό σε κάθε νοήμονα άνθρωπο.
Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη του περιστατικού, είναι περιττό να τονίσουμε ότι τέτοιες πράξεις κανιβαλισμού δεν συνάδουν με το ήθος και την κουλτούρα των φιλάθλων της ομάδας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο facebook η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Η ανάρτηση της ΑΕΚ ως έχει:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατηγορείται για παρενόχληση
Κάτοικοι είχαν ενημερώσει νωρίτερα για αναθυμιάσεις
Έβγαλε τον εξοπλισμό του και πιάστηκε στα χέρια
Πώς εξαρθρώθηκε το κύκλωμα
Ο ισχυρισμός στο δικαστήριο και το βίντεο που αποκάλυψε την αλήθεια
Δείτε τον χάρτη με το επίκεντρο
«Μόνο τα εργαλεία άλλαξαν»
Πότε πηγαίνουν πίσω τα ρολόγια
Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την προγραμματισμένη διακοπή νερού
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα - Πότε θα εξασθενήσουν
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.