- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
34χρονος συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.
Ειδικότερα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφού αξιοποίησε στοιχεία του οργανισμού National Center for Missing and Exploited Children - που εδρεύει στις ΗΠΑ - εντόπισε ηλεκτρονικό ίχνος χρήστη ο οποίος κατείχε και διαμοίραζε, μέσω διαδικτύου, υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
Σημειώνεται πως το επίμαχο ηλεκτρονικό ίχνος αντιστοιχούσε στην οικία του 34χρονου, σε περιοχή της Αττικής. Σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο εσωτερικοί και δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, στους οποίους εντοπίστηκε πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.
Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας , ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα διατηρηθεί η αστάθεια
Επί τόπου ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Έφτασαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αν η Πολιτεία θέλει πραγματικά να κρατήσει ζωντανές τις ακριτικές περιοχές, ας εξετάσει τη δημογραφική πολιτική και την ανάπτυξη των υποδομών
Η καθιέρωση της πρόσβασης σε αξιόπιστους μηχανισμούς εναλλακτικής επίλυσης διαφορών βοηθά τους καταναλωτές να διαφυλάττουν αποτελεσματικά τα δικαιώματά τους
Πότε θα φτιάξει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι υπόλοιποι 9 κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι
Δείτε τις εκτιμήσεις ανά επιστημονικό πεδίο
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ
Η πιθανότερη εκδοχή
Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας
Ολοκληρώθηκαν χθες οι εξετάσεις για τα ΓΕΛ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.