Ελλαδα

Ρόδος: Πατριός και μάνα βίαζαν συστηματικά το παιδί τους

«Ζούσα έναν εφιάλτη», λέει η 18χρονη για τους γονείς της που οδηγούνται στη φυλακή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
339633-706370.jpg

Σε κάθειρξη 20 ετών ο καθένας καταδικάστηκαν ο 55χρονος πατριός και η 44χρονη σύζυγός του και μητέρα για το συστηματικό βιασμό της 18χρονης κόρης τους, από την ηλικία των 14 ετών. Η ποινή που επέβαλε το Μικρό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου είναι η ίδια με την πρωτόδικη. Ο 55χρονος καταδικάστηκε σε 20ετή κάθειρξη συν έξι μήνες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών κατά τη σύλληψή του.

Η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε το θύμα της ανατριχιαστικής υπόθεσης. «Ζούσα έναν εφιάλτη. Κοιμόμουν, ξυπνούσα και ξαναζούσα το ίδιο μαρτύριο» είπε χαρακτηριστικά η 18χρονη και περιέγραψε τι έζησε στα χέρια του πατριού με τη συγκατάθεση ή και τη βοήθεια της μητέρας της. Στις απολογίες του το ζευγάρι αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για αποκυήματα της φαντασίας της 18χρονης.

Ο πατριός ισχυρίστηκε πως ήταν στοργικός με όλα τα παιδιά της συντρόφου του, τα οποία φρόντιζε και αγαπούσε σαν δικά του. Από την πλευρά της η 44χρονη δήλωσε η ίδια θύμα βιασμού από τον πρώην σύζυγο της, και επειδή τις καταστάσεις αυτές τις βίωσε η νεαρή κοπέλα για αυτό και έπλασε όλη αυτή την ιστορία.

Δεν έπεισαν το δικαστήριο, το οποίο είχε την ευκαιρία να ακούσει και τα ανήλικα αδέλφια της 18χρονης, οι καταθέσεις των οποίων επιβάρυναν την θέση των κατηγορουμένων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός
«Γυναικοκτονία». Μια λέξη τάφος ομαδικός

Πλέον είναι απαραίτητο, πρέπει να κατανοηθούν τα αίτια. Απαιτείται να σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε τα αγόρια όπως εκπαιδεύτηκαν οι πατεράδες τους. Να τους βοηθήσουμε να κατέβουν από το βάθρο τους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.