Ελλαδα

Καταδικάστηκε για βιασμό, βγήκε από τη φυλακή και συνέχισε να βιάζει την κόρη του!

Σοκαριστικό περιστατικό στην Πάτρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337747-702359.jpg

Συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Πατρών, ένας άνδρας που βίαζε την κόρη του επί δύο χρόνια.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο patrastimes.gr, ο συγκεκριμένος Πατρινός αποκαλύφθηκε ότι είχε πρόσφατα βγει από τη φυλακή, έπειτα από καταδίκη για το βιασμό - και πάλι - του παιδιού του.

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ ενδεικτικό είναι πως στο παρελθόν έχει απασχολήσει πάλι τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Η ΕΛΑΣ, σε ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, διευκρινίζει σχετικά: «Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών.

Σε βάρος του 46χρονου είχε σχηματισθεί, προχθές (18-1-2017), από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, ο δράστης από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβριο του ίδιους έτους, χρησιμοποιώντας απειλές είχε εξαναγκάσει σε συνουσία κατ΄εξακολούθηση την κόρη του και μια ακόμη ημεδαπή, που είχαν ηλικία τότε (2015) 16 και 14 ετών, αντίστοιχα, ενώ είχε ασελγήσει και σε βάρος ενός 18χρονου (το έτος 2015)  αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ