Ελλαδα

«Εικόνες της ημέρας» στο μετρό της Αθήνας

Το «δρομολόγιο» του ΑΠΕ-ΜΠΕ θα κάνει καθημερινά στάσεις στους σταθμούς μέσα από 20 φωτογραφικά καρέ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337117-701072.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου το «δρομολόγιο» του ΑΠΕ-ΜΠΕ θα κάνει στάση καθημερινά στους...σταθμούς του Μετρό της Αθήνας, μεταφέροντας στο επιβατικό κοινό τις «Εικόνες της ημέρας», τη νέα υπηρεσία του Πρακτορείου.

Ο σφυγμός του 24ώρου χτυπά, σε συνεργασία με τη ΣΤΑ.ΣΥ., μέσα από 20 φωτογραφικά καρέ με ειδησεογραφικούς υπότιτλους, τα οποία προβάλλονται στις 132 τηλεοπτικές οθόνες που λειτουργούν για την ενημέρωση του επιβατικού κοινού, στις εισόδους και στις πλατφόρμες επιβίβασης και αποβίβασης των 41 σταθμών του Μετρό.

Οι «Εικόνες της ημέρας» ανοίγουν στους επιβάτες του Μετρό ένα παράθυρο στον κόσμο, με θέα πέρα από την επικαιρότητα, με ορίζοντα την έκφραση και τη δημιουργία στη ζωή, την τέχνη, την επιστήμη και τον αθλητισμό, με λάμψη «επώνυμης» και «ανώνυμης» καθημερινότητας και με έμπνευση από το ανθρώπινο πνεύμα Παράλληλα προσφέρεται και χρηστική πληροφόρηση στο κοινό με την πρόβλεψη του καιρού και το εορτολόγιο της ημέρας.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ φιλοδοξεί ότι οι «Εικόνες της ημέρας» θα συντροφεύουν τους περισσότερο από ένα εκατομμύριο επιβάτες των συρμών, όχι μόνο στις διαδρομές τους στον υπόγειο αθηναϊκό «λαβύρινθο» του Μετρό αλλά και στην καθημερινότητα τους στο φως του Αττικού ουρανού, δημιουργώντας την προσμονή της επόμενης διαδρομής-ευκαιρίας για μια ακόμη ματιά στα «παράθυρα στον κόσμο». 

Η επίσημη έναρξη της υπηρεσίας θα γίνει σε ειδική εκδήλωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ και της ΣΤΑ.ΣΥ., στο σταθμό Μετρό Σύνταγμα, στις 12.00 το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ