Ελλαδα

Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως δολοφόνος της 45χρονης παιδοψυχιάτρου (video)

Ο βασικός ύποπτος ομολόγησε πως «θόλωσε» όταν του ζήτησε να χωρίσουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
335981-698037.jpg

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο φερόμενος ως δολοφόνος της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα. O Χρήστος Μπαλαντίνας φέρεται να ομολόγησε το έγκλημά του.

Ο 39χρονος προσήχθη το πρωί στα δικαστήρια της Λαμίας για να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή. Πλήθος κόσμου περίμενε τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης ανθρωποκτονίας στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου με αποτέλεσμα οι αστυνομικές αρχές να αποφασίσουν να οδηγήσουν τον κατηγορούμενο στον ανακριτή από την πίσω πόρτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 39χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα ισχυριζόμενος πως θόλωσε όταν το θύμα, Θώμη Κουμπούρα, με την οποία διατηρούσε σχέση, του πρότεινε να χωρίσουν. Ο συνήγορος του κατηγορούμενου έκανε δηλώσεις στο lamiastar. 

Ο αδελφός του θύματος επιτέθηκε φραστικά στον 39χρονο, την ώρα που έβγαινε από το δικαστικό μέγαρο Λαμίας. «Τα παλικάρια τα θυμούνται όλα! Είμαι ο Κώστας ο Κουμπούρας... είσαι κότα, ρε. Ομολόγησε και πες την αλήθεια».

Ο ύποπτος σχετίζεται με τον φορέα του Αρτέμη Σώρρα «Ελλήνων Συνέλευσις». Σύμφωνα με ρεπορτάζ εκπομπής του Star η παιδοψυχίατρος είχε παραστεί μαζί με τον φερόμενο ως δολοφόνο της στην Κρήτη σε εκδήλωση μελών του φορέα του «Ελλήνων Συνέλευσις». Στο βίντεο η Θώμη Κουμπούρα εξηγεί στους παρευρισκόμενους τους λόγους που αποφάσισε να συνταχθεί με το φορέα του Σώρρα, τις προσδοκίες της και τις ελπίδες της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ