- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γ. Βασιλειάδης: Να συλληφθούν όσοι σήκωσαν το εμετικό πανό στο Καραϊσκάκη
«Τα ανθρωπόμορφα φασιστοειδή δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά γήπεδα»
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με επείγουσα επιστολή του στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντ/γο κ. Τσουβάλα, ζητά να προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες σχετικά με την ανάρτηση του εμετικού πανό το βράδυ της Κυριακής στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» με αναφορές στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα και την ενημέρωσή του για το θέμα.
«Τα ανθρωπόμορφα φασιστοειδή δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά γήπεδα, ιδίως δε στους αγώνες της εθνικής μας ομάδας» αναφέρει στην επιστολή του ο υφυπουργός Αθλητισμού.
Προαναγγέλλει, δε, ότι αν εντοπιστούν οι δράστες πρόθεση της κυβέρνησης είναι «να τους απαγορευθεί, διά βίου, η είσοδος στα γήπεδα».
Η ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού έχει ως εξής:
«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης εκ μέρους του συνόλου της Ελληνικής Κυβέρνησης εκφράζει την απερίφραστη καταδίκη και αποτροπιασμό του για τα όσα έλαβαν χώρα χθες στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας – Βοσνίας.
Ο κ. Βασιλειάδης χαρακτηρίζει την ανάρτηση του φασιστικού πανό, εναντίον των Βοσνίων, που αφορούσε τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, από ελάχιστο αριθμό θεατών, απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τις Αρχές και τις Αξίες της Ελληνικής Δημοκρατίας και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον Ελληνικό Λαό.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού υπογραμμίζει ότι τέτοιου είδους ανθρωπόμορφα φασιστοειδή δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά γήπεδα, ιδίως στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας και βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία για να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την πρόθεση να τους απαγορευθεί, διά βίου, η είσοδος στα γήπεδα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περιορίστηκαν οι εστίες αλλά παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων
Η οικογένεια πριν από λίγα χρόνια έχασε το πρώτο παιδί της σε τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Επιστρατεύοντας περίπου 10.000 πράκτορες AI
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.