Ελλαδα

Φρούριο η Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα

Η επίσκεψη Ομπάμα και το Πολυτεχνείο κινητοποιούν 3.000 αστυνομικούς 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330493-684036.jpg

Συνεχείς είναι οι συσκέψεις στην αστυνομία, για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν ενόψει της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επί ποδός θα βρίσκονται 3.000 αστυνομικοί, ενώ οι δρόμοι θα κλείνουν μισή ώρα πριν περάσει η αυτοκινητοπομπή του Αμερικανού προέδρου. Στην Αθήνα θα βρεθούν και αρκετά μέλη των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας, τα οποία μετέχουν στις συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας. Οι αρχές έχουν θορυβηθεί τόσο από την επίθεση με χειροβομβίδα στη γαλλική πρεσβεία, όσο και από το κάλεσμα της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ενόψει της επίσκεψης Ομπάμα.

Σε όλα αυτά προσθέστε τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα, αλλά και τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου, αναμένεται να φτάσει νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης και στη συνέχεια θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ θα επισκεφθεί και την Ακρόπολη. Την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει ομιλία πιθανότατα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ