- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς ισχύει ήδη και για τη σημερινή Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016, όπως αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδας (ΣΕΣΕ).
Η ΣΕΣΕ:
- Εξακολουθεί να ζητάει: "α) τη διασφάλιση της εύρυθμης και ασφαλούς διεξαγωγής των πλειστηριασμών β) την άμεση νομοθέτηση διατάξεων προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς και για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία, και τους ΟΤΑ γ) βελτίωση των υφιστάμενων διατάξεων προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς για χρέη προς τις τράπεζες".
- Λέει ότι κατ’ εξαίρεση θα διεξάγονται πλειστηριασμοί, μετά από σχετική άδεια, εφόσον δεν έχουν αντικείμενο κατοικίες
- Καταδικάζει "τη στοχοποίηση και τις επιθέσεις" εναντίον συμβολαιογράφων που διεξάγουν πλειστηριασμούς
- Αναρωτιέται ποιο "σκοπό εξυπηρετούν οι ματαιώσεις πλειστηριασμών που ενδεικτικά αφορούν πλοία, ξενοδοχεία, απαιτήσεις εργαζομένων που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, καταβολές διατροφής, αυτοκίνητα και σε κάθε περίπτωση δεν αφορούν πλειστηριασμούς κατοικιών με επισπεύδοντες τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία ή τους Δήμους"
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.