- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Alpha: Ο ΟΑΣΑ πήρε μουσική επιμελήτρια για τα ΜΜΜ με 3.900 ευρώ
Συνδικαλιστές του Οργανισμού είπαν ότι είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοτπικού σταθμού Alpha, ο ΟΑΣΑ πήρε μουσική επιμελήτρια για να αναλάβει την μουσική που θα ακούγεται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Ένα ενδιαφέρον στοιχείο της υποθέσης είναι ότι, προς το παρόν, λεωφορεία και τρόλεϊ δεν διαθέτουν ηχοσυστήματα. Συνδικαλιστές του Οργανισμού κατήγγειλαν στον Alpha ότι η μουσική επιμελήτρια είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ίδια έχει αναλάβει παράλληλα το σχεδιασμό και προετοιμασία προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων σε χώρους του Μετρό και άλλους δημόσιους χώρους καθώς και την προετοιμασία/σχεδιασμό της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο».
Για τις παραπάνω υπηρεσίες η επιμελήτρια θα λάβει 3.900 ευρώ με τη διάρκεια του έργου να ορίζεται μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2016.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.