- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χαμός για ένα τατουάζ του Γιώργου Μαυρίδη στην Θεσσαλονίκη (εικόνες)
Απτόητοι κάτω από τη βροχή για τη «φατσούλα» που θα βοηθήσει τα παιδιά της Παιδοογκολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ
Η βροχή δεν πτόησε τους Θεσσαλονικείς, που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του Γιώργου Μαυρίδη για ένα τατουάζ για καλό σκοπό. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του Tattoligans άνοιξε μία ώρα νωρίτερα για να εξυπηρετήσει τον κόσμο.
Το τατουάζ, μια χαμογελαστή φατσούλα, σχεδίασε ο δημοφιλής tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης έναντι αντιτίμου 20 ευρώ. Όλα τα χρήματα θα συγκεντρωθούν σε ειδικό κουτί στο στούντιό του και θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της Παιδιατρικής Παιδοογκολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ.
Βλέποντας τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκίνησε τη διαδικασία μια ώρα νωρίτερα, στις 9 το πρωί αντί για τις 10 που είχε προγραμματίσει για... όσο αντέξει! Όπως σημείωσε και στη δημοσίευσή του στο facebook, έχει χρονομετρήσει τη διαδικασία και χρειάζεται 3 λεπτά και κάποια δευτερόλεπτα. Παρακάλεσε, επίσης, όσους βρεθούν σήμερα εκεί, να τον βοηθήσουν, υποδεικνύοντας το σημείο που θέλουν το τατουάζ, χωρίς να του αποσπούν την προσοχή, ώστε να μπορέσει να κάνει σε όσους περισσότερους γίνεται. Μάλιστα, όποιος τελειώνει θα παίρνει και τη βελόνα του τατουάζ του φεύγοντας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα δρομολόγια συνεχίστηκαν κανονικά
Ερευνώνται οι συνθήκες του περιστατικού
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.