- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Από τα δυτικά μεταβάλλεται ο καιρός σύμφωνα με την ΕΜΥ και τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα κεντρικά και στα βόρεια με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλάζι, ισχυρούς ανέμους. Το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα βορειοανατολικά.
Πιο συγκεκριμένα, νεφώσεις αναμένονται από τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου στην κεντρική και δυτική Στερεά, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Ασθενείς βροχοπτώσεις θα σημειωθούν τις ίδιες ώρες στην κεντρική και δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο. Σταδιακά οι νεφώσεις θα επεκταθούν στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα καθώς και τα νησιά του κεντρικού και βορείου Αιγαίου. Από το μεσημέρι τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά και προς το βράδυ κατά τόπους στα νησιά του κεντρικού και βορείου Αιγαίου, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Στην Κρήτη και το νότιο Αιγαίο αναμένονται το απόγευμα και το βράδυ παροδικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.
Η θερμοκρασία στην βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 8 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 24, στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 26 και στην Κρήτη από 12 έως 27.
Στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο οι αρχικά μεταβαλλόμενοι άνεμοι 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι και από τα δυτικά προς τα ανατολικά θα στραφούν σταδιακά σε νότιους 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι αρχικά δυτικοί άνεμοι 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι και από δυτικά προς ανατολικά θα στραφούν σταδιακά σε νότιους 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι αρχικά μεταβαλλόμενοι άνεμοι 2 έως 4 μποφόρ, από νωρίς το πρωί και από τα βόρεια προς τα νότια θα στραφούν σταδιακά σε νότιους 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως στη διάρκεια της ημέρας θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις, κυρίως στα ορεινά του νομού, από το απόγευμα. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 3 έως 5 μποφόρ. Στις νότιες και ανατολικές ακτές θα φτάνουν τοπικά και τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς παροδικές βροχές καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου. Μετά το μεσημέρι οι βροχοπτώσεις θα ενισχυθούν, ενώ υπάρχει και πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.