Ελλαδα

Τσοχατζόπουλος: Αφήστε με να ζήσω τον γιο μου

Νέο αίτημα αποφυλάκισης από τον πρώην υπουργό Άμυνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325183-670791.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Νέο αίτημα για αναστολή εκτέλεσης της ποινής που του έχει επιβληθεί, υπέβαλλε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος ζητώντας να τον αφήσουν να προλάβει να ζήσει το γιο του.

Η πρόεδρος της έδρας κάλεσε τον κατηγορούμενο να απολογηθεί για τις μίζες των εξοπλιστικών και εκείνος μίλησε για τις «συνθήκες ασφαλείας στον Κορυδαλλό οι οποίες είναι πλέον απαράδεκτες» και μέσω του συνηγόρου του Ιωάννη Παγορόπουλου ζήτησε, για δεύτερη φορά, για λόγους υγείας την αναστολή εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών που του έχει επιβληθεί για «να προλάβει να ζήσει το μόλις  9,5 ετών γιο του».

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε ότι είναι παντελώς αθώος, ενώ αρνήθηκε όσα έχουν ειπωθεί εις βάρος του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δωροδοκίες από τα εξοπλιστικά. Ο συνήγορος υπεράσπισης του κ. Τσοχατζόπουλου επικαλέστηκε το προχωρημένο της ηλικίας του πελάτη του, αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ζητώντας από το δικαστήριο την αποφυλάκισή του ακόμα και με ηλεκτρονική επιτήρηση. «Υπάρχει έντονη  ψυχολογική αδυναμία, πλέον, και το κορμί του ακολουθεί αυτή την αδυναμία με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κίνδυνο» είπε ο κ. Παγορόπουλος. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ