- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εξελέγη τελικώς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, παρά την πειθαρχική καταδίκη που του επιβλήθηκε τρεις ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση, ο Ισίδωρος Ντογιάκος, ως νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών συγκεντρώνοντας το 48% των ψήφων.
Ο κ. Ντογιάκος τελικώς κατήλθε στο παρά πέντε υποψήφιος αφού ο Άρειος Πάγος εγγράφως διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κώλυμα εκλογής, καθώς μέχρι την εκλογική διαδικασία δεν του είχε επιδοθεί η πειθαρχική καταδίκη σε στέρηση μισθού 40 ημερών που του επιβλήθηκε από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, για προσβολή της Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου.
Η πειθαρχική του καταδίκη, που είχε ως αποτέλεσμα την έκπτωση του από τη θέση του προϊσταμένου, αλλά και τη μη συμμετοχή στις εκλογές, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από κόμματα της αντιπολίτευσης που έκανε λόγο για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικος Παρασκευόπουλος αρνήθηκε τα καταγγελλόμενα από την αντιπολίτευση.
Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, ο κ. Ντογιάκος έλαβε 39 ψήφους επί 82 ψηφισάντων και εξελέγη, ενώ ο Αντώνιος Λιώγας έλαβε 30 και η Γεωργία Τσατάνη που ήταν επίσης υποψηφία επτά, ενώ τα υπόλοιπα ήταν λευκά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.