- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μεταφράστηκε το βούλευμα για την υπόθεση της Siemens
Μετά το αλαλούμ του καλοκαιριού που προηγήθηκε
Διαβιβάστηκε σήμερα, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, (Τμήμα Βουλευμάτων, υπόψη του Εισαγγελέως κ. Προβατάρη) η μετάφραση στη γερμανική γλώσσα του βουλεύματος για την υπόθεση της Siemens από τη Μεταφραστική Υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Στο έγγραφο της Μεταφραστικής Υπηρεσίας του ΥΠΕΞ μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «ολοκληρώθηκε το μεταφραστικό έργο που αφορά τη μεταφορά του υπ. αριθμ. 399/15 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών στην γερμανική γλώσσα. Η μετάφραση του βουλεύματος ανέρχεται σε συνολικά 4.529 σελίδες, η οποία σας αποστέλλεται εις απλούν σε φυσική μορφή».
Εκτός από τη μετάφραση του βουλεύματος, έχει αποσταλεί και η μετάφραση του πίνακα αναγνωστέων εγγράφων της ίδιας υπόθεσης, ενώ σημειώνεται ότι «η αποστολή της γερμανικής μετάφρασης γίνεται νωρίτερα από την προκαθορισμένη, με το ανωτέρω σχετικό έγγραφό μας, ημερομηνία παράδοσης», η οποία ήταν η 23η Σεπτεμβρίου 2016.
Παράλληλα, παραδόθηκε σήμερα προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και η μετάφραση του υπ.αιρθμ. 343/2016 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για την υπόθεση της Johnson.
Η μετάφραση αποτελείται από 2.196 εκτυπωμένες σελίδες και από 2.233 χρεώσιμες σελίδες.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο παρουσιάστηκε, λίγο πριν τη διαγραφή των αδικημάτων, εμπλοκή στην δίκη για την υπόθεση Siemens, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή με την αιτιολογία την απουσία μετάφρασης του σχετικού βουλεύματος. Ακολούθησε ένα πινγκ πονγκ ανακοινώσεων με το υπουργείο Εξωτερικών να ρίχνει την ευθύνη στους δικαστές και οι δικαστές στο υπουργείο Εξωτερικών. Αποτέλεσμα ήταν να παραπεμφθούν σε πειθαρχική έρευνα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος, ο εισαγγελέας Εφετών, Γεώργιος Γεράκης και η εισαγγελέας Εφετών, Αθηνά Θεοδωροπούλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Νυχτερινή εισβολή σε εκκλησία νεκροταφείου, με εργαλεία ανασκαφής και ανιχνευτή μετάλλων
Νεφώσεις, τοπικές βροχές και βοριάδες έως 7 μποφόρ σε αρκετές περιοχές
Μοιραίο δυστύχημα κατά την αποβίβαση, σοβαρός τραυματισμός και κατάληξη στο Γεννηματάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.