Ελλαδα

Δυνατό «χτύπημα» από το τζούντο του Ηρακλή στο Ωραιόκαστρο

«Βρομερά σκουλήκια που έχετε παιδιά και το παίζετε Ορθόδοξοι Χριστιανοί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
324600-669375.jpg

Σκληρή ανακοίνωση για το θέμα που έχει προκύψει με το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων σε δημοτικό σχολείο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης εξέδωσε το τμήμα τζούντο του Ηρακλή. Θεωρούν απαράδεκτη την απόφαση του συλλόγου να μην δεχθούν παιδιά προσφύγων και ανακοινώνουν ότι το δικό τους τμήμα δέχεται να διδάξει όλα τα παιδιά δωρεάν στη μνήμη των προσφύγων προγόνων τους και του Παύλου Φύσσα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«ΓΚΟΒΟΤΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ 

“Καλύτερα να μείνουν εδώ να τους σφάξη ο Κεμάλ, γιατί αν πάνε στην Αθήνα θα ανατρέψουν τα πάντα”. 

Αριστείδης Στεργιάδης (ύπατος αρμοστής Σμύρνης), καλοκαίρι 1922 

“Απαίσιοι πραγματικώς είναι οι εδώ Έλληνες, εκτός ελαχίστων. Επικρατεί Βενιζελισμός ογκώδης. Θα ήξιζε πράγματι να παραδώσωμεν την Σμύρνην εις τον Κεμάλ διά να τους πετσοκόψη όλους αυτούς τους αχρείους”. 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ 

Θεσσαλονίκη 14-9-2016 

Πέρασαν 94 χρόνια και οι απόγονοι των γουρουνιών ακόμα βρωμάνε. Είσαι εσύ Έλληνας γιατρός που έδωσες και τον όρκο του Ιπποκράτη. Ένα γουρούνι είσαι σαν τον Στεργιάδη.  Ακούστε βρoμερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο που έχετε παιδιά και το παίζετε Ορθόδοξοι Χριστιανοί.  Δύο πράγματα δεν διαλέγει ένα παιδί όταν αρχίζει το ταξίδι της Ζωής του, να γεννηθεί με αναπηρία ή να ξεριζωθεί από την γειτονιά του να γίνει πρόσφυγας.  Εμείς που είμαστε απόγονοι προσφύγων σας στέλνουμε να πάτε στον Διάολο. Ως τμήμα τζούντο του Ιστορικού συλλόγου δεχόμαστε να διδάξουμε στα προσφυγόπουλα το Άθλημα μας στο ντότζο μας τιμώντας έτσι την Μνήμη των προγόνων μας, την Μνήμη του Παύλου Φύσσα που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ