Ελλαδα

Ο Τζόνι Ντεπ θέλει να αγοράσει τη νήσο Κορωνίδα (εικόνες)

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη καταθέσει προσφορά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
324326-668482.jpg

Τη νήσο Κορωνίδα επιθυμεί να αγοράσει ο Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με δημοσίευμα, με τον ηθοποιό να είναι λάτρης του ελληνικού τοπίου, της θάλασσας και του ήλιου.

«Από την πρώτη στιγμή που είδε το νησί, το ερωτεύτηκε. Κάθε φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας και έχει την ευκαιρία να έρθει στην περιοχή, ζητάει να κάνει έναν γύρο του νησιού ώστε να το θαυμάσει από κοντά», λέει ο Αντώνης Καρανικόλας -ο οποίος διαθέτει κτηματομεσιτικό γραφείο στην περιοχή- στην εφημερίδα Freddo.

«Είναι ένα νησί που φυλάσσεται καλά, μπορεί να κρατήσει μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα και αποτελεί επίγειο παράδεισο, αφού διαθέτει υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις που έχει δημιουργήσει η οικογένεια Λιβανού, μαρίνα για να δένουν αρκετά μεγάλες θαλαμηγοί, ευρύχωρους ξενώνες με όλες τις ανέσεις, ακόμη και φούρνο για φρέσκο ψωμί», λέει ο ίδιος.

«Πριν από λίγα χρόνια, μάλιστα, οι ιδιοκτήτες του έδωσαν χρήματα ώστε να αγοραστεί ακόμη και πυροσβεστικό όχημα προκειμένου να εξαλειφθεί η κίνδυνος πυρκαγιάς, αφού η Κορωνίδα είναι γεμάτη πεύκα, ελιές και εσπεριδοειδή», προσθέτει.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήθελε να καταθέσει προσφορά εδώ και καιρό αλλά ήταν σε αναμονή εξαιτίας του διαζυγίου του από την Αμπερ Χερντ.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ