- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο του Αλέξανδρου Βέλιου
Δόθηκε εντολή για προκαταρκτική εξέταση
Τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου θα διερευνήσει εισαγγελέας.
Συγκεκριμένα, διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και συγκεκριμένα τον προϊστάμενο της, Ηλία Ζαγοραίο, εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες θανάτου του γνωστού δημοσιογράφου.
Ο κ. Ζαγοραίος ζητάει να ερευνηθεί εάν κάποιος βοήθησε τον δημοσιογράφο να φύγει από τη ζωή, καθώς σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει η διάπραξη ποινικού αδικήματος.
Αφορμή για την παρέμβαση του εισαγγελέα αποτέλεσε δημοσίευμα φίλου και συναδέλφου του Αλέξανδρου Βέλιου, όπου γίνεται αναφορά σε γιατρό, ο οποίος αρχικά είχε υποσχεθεί στον εκλιπόντα να τον βοηθήσει με ειδική ένεση για την ευθανασία που επιθυμούσε. Στο κείμενο σημειώνεται πως αν και ο 63χρονος δημοσιογράφος εισήχθη σε νοσοκομείο για τη διαδικασία της ευθανασίας, τελικά ο γιατρός δεν υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει.
Επίσης, στο κείμενο αναφέρεται πως ο Αλέξανδρος Βέλιος, μετά από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, μιλούσε για «μη υποβοηθούμενη ευθανασία» και εξασφάλισε από κάπου την επίμαχη ένεση την οποία, όμως, πιθανόν δεν χρησιμοποίησε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Γενικά αίθριο σκηνικό - Πού αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες
Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 20 στρέμματα αγροτικής γης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.