- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κιμπουρόπουλος (ΣΚΑΪ): Χιτσκοκική διαδικασία η δημοπρασία των αδειών
Ο ΣΚΑΪ πήρε πρώτος άδεια και με το μικρότερο τίμημα
Ο εκπρόσωπος και διευθύνων σύμβουλος του του ΣΚΑΪ, κύριος Κώστας Κιμπουρόπουλος, χαρακτήρησε "χιτσκοκική" τη μαραθώνια διαδικασία, εξερχόμενος του κτιρίου, εξαντλημένος από την σχεδόν 70ωρη διαδικασία του διαγωνισμού "Big Brother" για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ο εκπρόσωπος του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ήταν ο πρώτος που έλαβε την άδεια με ποσό 70% κάτω από όσα διέθεσαν οι υπόλοιποι καναλάρχες.Σημείωσε ότι η τρίτη και η τέταρτη ήταν οι πιο χρονοβόρες.
«Η διαδικασία ήταν χιτσκοκική. Ο ΣΚΑΙ πήρε την πρώτη άδεια που δημοπρατήθηκε στη χώρα» τόνισε ο κ. Κιμπουρόπουλος ο οποίος ήταν ο διεκδικητής που εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική άδεια.
«Ήταν ένα ραντεβού στα τυφλά. Ουσιαστικά μετά την πρώτη φάση άνοιξε η πόρτα του φρενοκομείου. Θα δείτε τι έχει γίνει. Η άδεια για εμάς κράτησε περίπου 10 ώρες» τόνισε ο κ. Κιμπουρόπουλος και αναφερόμενος στη διαδικασία της δημοπρασίας είπε: «Οι πιο χρονοβόρες ήταν η 3η και η 4η περίπου στις 14 ώρες».
Τέλος τόνισε ότι «δεν διεκδικήσαμε άδεια. Ήρθαμε να διαπραγματευθούμε λύτρα». Ο κ. Κιμπουρόπουλος ευχαρίστησε προσωπικά τον επικεφαλής του νομικού τμήματος του ΣΚΑΪ, τον κ. Κωνσταντίνο Φιλιππόπουλο αλλά και τον κ. Τεμπεκλή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.