Ελλαδα

Ο Ψινάκης «σαρώνει» το πρώτο κλειστό γήπεδο του Μαραθώνα (εικόνα)

«Ρίξαμε το τελευταίο σφουγγάρισμα και το κάναμε "λουστρίνι"» για τα εγκαίνια του Σαββάτου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317321-625509.jpg

Το πρώτο κλειστό γήπεδο του Μαραθώνα θα εγκαινιάσει το Σάββατο ο δήμαρχος, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram από τις τελευταίες προετοιμασίες. Με σκούπα στο χέρι ο δήμαρχος Μαραθώνα καλεί τον κόσμο στα εγκαίνια, στα οποία θα δώσει συναυλία ο Στέλιος Διονυσίου.

«Ρίξαμε το τελευταίο σφουγγάρισμα και κάναμε "λουστρίνι"το πρώτο κλειστό γήπεδο που θα αποκτήσει ο Μαραθώνας το Σάββατο 16 Ιανoυαρίου στις 19.00. Σας περιμένουμε όλους φίλοι μου να κόψουμε κορδέλα, και να απολαύσουμε τον Στέλιο Διονυσίου που προσφέρθηκε να μας χαρίσει το ταλέντο του στα εγκαίνια. Αυτό θα ήταν αδύνατον να γίνει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της Τράπεζας Πειραιώς και της ΔΕΔΔΗΕ!!! Θα ήμουν τεράστιο γαϊδούρι αν ξεχνούσα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο Κο Σάλλα τον Αντιπρόεδρο Κο Λεκκάκο και όλους τους συνεργάτες τους στην Πειραιώς που ασχολήθηκαν με αυτό το project. Όπως επίσης τον Πρόεδρο και CEO της ΔΕΔΔΗΕ Καθηγητή Ν.Χατζηαργηριου γιατί χωρίς την άμεση παρέμβαση του τα εγκαίνια θα τα κάναμε με κεριά...!!!», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης στο Instagram.

Ρίξαμε το τελευταίο σφουγγάρισμα και κάναμε "λουστρίνι"το πρώτο κλειστό γήπεδο που θα αποκτήσει ο Μαραθωνας το Σάββατο 16 Ιαν στις 19.00. Σας περιμενουμε όλους φιλοι μου να κόψουμε κορδέλα,και να απολαύσουμε τον Στέλιο Διονυσιου που προσφέρθηκε να μας χαρίσει το ταλέντο του στα εγκαίνια. Αυτο θα ήταν αδύνατον να γίνει χωρίς την πολύτιμη βοήθεια της Τράπεζας Πειραιως και της ΔΕΔΔΗΕ!!! Θα ήμουν τεράστιο γαϊδούρι αν ξέχνουσα να ευχαριστησω προσωπικά τον Προεδρο Κο Σάλλα τον Αντιπρόεδρο Κο Λεκκακο και όλους τους συνεργάτες τους στην Πειραιως που ασχολήθηκαν με αυτο το project.Οπως επισης τον Προεδρο και CEO της ΔΕΔΔΗΕ Καθηγητή Ν.Χατζηαργηριου γιατι χωρίς την άμεση παρέμβαση του τα εγκαίνια θα τα κάναμε με κεριά...!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ILIAS PSINAKIS (@iliaspsinakis) στις Ιαν 14, 2016, 4:51πμ


Φωτογραφία:ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ